výzva a prosba

03.11.2019 23:33

Ještě jednou vás zdravím a přeji hezký večer

I když nikdo z vás moc neprojevil zájem reprezentovat oddíl na závodech, přihlásil jsem před začátkem sezony družstvo mladších žáků a družstvo kadetů a družstvo dospělých. Tak uvidíme jaká bude snaha a výsledky,uz teď je jasné že družstvo kadetů bude závodit v přeboru dospělých ( neděste se jde jen o soutěž družstev a naše sestavy ještě asi promícháme ) 
1 kolo přeboru všichni odstřílíme až v nejzašším možném termínu a to na domácí půdě na VÁNOČNÍM TURNAJI 21.12.
Na našich www stránkách najdete článeček v Kalendáři závodů s datumy závodů,... těch nejdůležitějších. Ostatní jsou na rcherz.com a je na domluvě kam vyrazíme. Mikulášský závod ve Starém Kolíně je ohrožený. a termíny mistrovství si tam každý to své najde

Podmínak pro účast na mistrovství, je absolvovat 3 halové závody.
V kalendáři si určitě všimnete, že dost důležitě závody se budou konat v Humpolci

Vánoční turnaj, finále 1. ligy reflexů a mistrovství žáků.
Bude to dost náročný úkol a bude záviset na celém oddílu, jak se výzvy zhostíme a jak obstojíme.


Proto vás všechny vyzývám a prosím o pomoc.

Zamyslete se prosím nad svými možnostni, jak už časovými, tak technickými, nebo i kuchařskými, či uměleckými a napište mi prosím představu vaší pomoci. Časovou i tématickou. Pište raději soukromou zprávu, abychom se tady nepředháněli ve snaze a výsledek nebyl opačný.

DÁVÁM DOHROMADY TÝM NADŠENCŮ, PODPOROVATELŮ LUKOSTŘELBY A DOBROVOLNÍKŮ - z našich řad a nebo z jiného světadílu -  týká se práce na všech námi pořádaných závodech.


---Čeká nás zajištění haly, střelnice, TERČOVNIC - terčovnice zaberou dost času po odpolednech, večerch, nebo víkendech, hala se musí připravit v noci před závodem a pravidelně s přípravou končím ve 3 v noci .-)  termín: měsíc před závody terčovnice, ostatní v týdnu a v noci před.
---zajištění kantýny, kde by mělo být malé občerstvení a pití ( kdo by si to chtěl vzít na svá bedra , jako v minulosti chvályhodně a úspěšně Markéta Žaloudková, pak Eva Šílová a nebo loni manželé Mužíkovi, bylo by to super

---zajištění fotografa kdo má čas a chuť dva dny být na střelnici???
---zajištění stravování a ubytování, zajištění propagace, sponzorů a odměn pro sportovce zabere už od teď spoustu času a nelze se zdržovat .

Jestli jste dočetli až sem , jste úžasní    děkuju

A na závěr ještě taky důležitá zpráva : na konec listopadu se chystá tréninkové soustředění. Pátek odpoledne až sobota večer, možná až do neděle. Čeká nás fyzická a mentální příprava, tak se koukněte do svých kalendářu..včas vás budem informovat.  
snad jsem nic nezapoměl...  dobrou noc      

  m)irekJeště jednou vás zdravím a přeji hezký večer